hem   •    pris b&b   •    pris hus   •    kläppen / sälen   •    bilder   •    vägbeskrivning   •    omgivning in english  meny  

Kläppen / Sälen
Gusjöbyns stugby hus nr 202

Ett mycket trevligt fritidshus på bekvämt avstånd till liftar och service i Kläppens turistanläggning med aktiviteter både under vinter och sommar. Nära till vandring och bärplockning. Barnvänligt område.

Gusjöbyns Stugby, Kläppen, hus 202.
Stuga 40 kvm innehållande storstuga med köksavd, spis med ugn, kyl,  frys och microvågsugn.

1 rum med dubbelsäng,1 rum med våningssäng, totalt 4 bäddar,     WC/dusch, torkskåp, motorvärmare, kabel-TV, CD och radio.

C:a 200 m till affär, bad, fiske mm.
C:a 400 m till lift.

OBS! Rök och husdjursförbud.

Detta hus bokas genom oss eller Kläppens Ski Resort.
Kläppen Ski Resort AB
780 67 Sälen
Tel 0280-96 200
Läs mer om Kläppen på www.klappen.se

 
stuga

”Kläppen är en smart planerad skidanläggning. Oavsett var på himlavalvet solen befinner sig kan du ha sällskap av den eftersom vi har fina pister i alla väderstreck. Och när det blåser isvindar uppe på kalfjället, kan vi erbjuda ombonad skidåkning i skydd av skogen som ramar in vårt vinterparadis.

Även när det är fullbokat här slipper du trängas i backarna, eftersom det finns så många sidor av Kläppen. Det du ser nerifrån vägen är bara en bråkdel av vår åkdel.Barnen har alltid varit fokus i utvecklingen av Kläppen. Detta har medfört att vi har lekhörnor i Wärdshuset och i Barnstugan, klätterställningar och ett stort barnområde för de som vill åka skidor.

Barnområdet heter "Trolles Snörike" och där finns det backar och liftar som är barnanpassade. I Kläppen heter barnens bästa vänner Trolle & Trolla och de tar med sig barnen på utflykter och bus flera gånger i veckan.”www.valbobedandbreakfast.com
 
epost:
telefon:
026-13 43 70, 070-602 95 58
Arne Jacobsson
Lundgrens Väg 28
818 92 Valbo